MUZIEK

Volg een gratis proefles op 10 september bij een van de onderstaande organisaties.


Muziqu

Muziqu is dé muziekschool voor eigenwijs talent. Open je oren en ga op ontdekking! Voor kinderen van 7 tot 12 jaar zijn er verschillende cursussen. Zing en maak je eigen lied bij de Zangclub, experimenteer en improviseer bij de Makersclub of werk in een ensemble toe naar een spetterend optreden bij Podium!

Proeflesaanbod

Makersclub (7 - 12 jaar)
Zangclub (7 - 12 jaar)


Muziek in de wijk

Muziek in de Wijk is een sociaal muziekeducatieproject van Stichting Kunstkasteel Zuilen. Het is in 2011 opgezet door een aantal enthousiaste muzikale ouders uit de wijk Zuilen. Zij vonden dat muziekles beschikbaar zou moeten zijn voor álle kinderen in de wijk. Met de erkenning voor hun missie én het ontvangen van geld uit de regeling 'Kinderen maken muziek' – opgezet door Prinses Máxima in 2011 – was de Stichting Kunstkasteel Zuilen een feit. En verzorgen we alweer 10 jaar buitenschoolse en binnenschoolse muzieklessen in Utrecht Noordwest.

Proeflesaanbod

Muziekcarroussel
Djembé


Vocal Arts Academy

Iedereen kan zanglessen volgen bij de Vocal Arts Academy, zelfs als je nog geen zangervaring hebt. We geven privé- en duolessen, groepslessen voor kinderen en jongeren en er zijn verschillende popkoren. Wil je je talent nog verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor onze Talentenklas.

Lesaanbod

Privé- duoles (vanaf 7 jaar)
Popkoor volwassenen (vanaf 18 jaar)
Zingen voor Kids groepsles (7-12 jaar)
Teen Academy groepsles (13 - 18 jaar)
Popkoor Utown Singers (60+)


Muziek voor ieder kind

Onze naam zegt het al: Muziek voor Ieder Kind. Het is onze missie om muziekonderwijs voor ieder kind in Utrecht toegankelijk te maken. We willen graag zoveel mogelijk kinderen en jongeren in de leeftijd van 2 tot en met 18 jaar de kans geven om in aanraking te komen met actieve muziekbeoefening. Dit doen we in zo veel mogelijk wijken van Utrecht.

Proeflesaanbod

Gratis proeflessen van Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Doe mee met het Kom en maak muziek-lied en speel op instrumenten!
Optredens van leerlingen!
Een muziek cadeautje voor ieder kind!

 


De Utrechtse Muziekschool

De Utrechtse Muziekschool: Samen leren. Samen spelen. Samen presenteren.

Proeflesaanbod

Presentaties (kom gezellig binnenlopen!)
Drums
Cello
Piano
Basgitaar
Gitaar
Harp
Zang

Klarinet
Blokfluit
Groepslessen muziek voor de allerkleinsten


Dirigentenwerkplaats

De Dirigentenwerkplaats Utrecht is er voor alle koordirigenten die willen leren. Wil je jouw koor beter en mooier laten zingen en met vertrouwen de repetities en concerten leiden? Wil je specifieke skills leren of ben je simpelweg op zoek naar inspiratie? 


Maak jouw eigen website met JouwWeb